Over mij

 

Mijn naam is Baukje Postma,

getrouwd en trotse moeder van twee dochters.

Ik woon in Harich, een prachtig dorpje tussen

bos en water in de zuidwesthoek

van Friesland.

Mijn weg naar Hoor je Hart 

Na ruim 30 jaar werken in het basisonderwijs als Leerkracht, Intern Begeleider en Gedragsspecialist heb ik dit hoofdstuk afgesloten. Ik voelde al langere tijd dat het aanpassen aan het onderwijssysteem mij steeds meer moeite koste. Ik zie al jaren dat met name de hooggevoelige kinderen van deze tijd het niet gemakkelijk hebben in het huidige onderwijssysteem. Ook voor vele leerkrachten is het een ware uitdaging om ontspannen de kinderen in hun ontwikkeling te begeleiden. Over het algemeen is er nog een grote slag te slaan om het voor kinderen van deze tijd zó te organiseren dat ze kunnen zijn wie ze zijn, zodat ze hun volledige potentieel tot ontwikkeling kunnen brengen.

Eind jaren negentig ben ik op het pad van bewustwording en spiritualiteit gekomen. Beide dochters hebben mij bewuster gemaakt en mijn ogen geopend op het gebied van hooggevoeligheid, spiritualiteit en alles wat daar bij hoort. Ik ben lezingen, cursussen en opleidingen gaan volgen om mijzelf verder te ontwikkelen op dit gebied. Magnified Healing, Intuïtieve bewustwording, Energetisch therapeut, Body Talk Access, Schuman Resonantie, intuïtief tekenen, cursussen over de 5 elementen, over de natuurwetten en verschillende andere korte cursussen en boeken hebben mijn kennis, maar vooral ook mijn persoonlijke proces van bewustwording en weg naar mijn hart, vergroot en ondersteund.

De opleiding Present Child in het Basisonderwijs, heeft mij praktische handvatten gegeven om bewust te maken wat kinderen ons onbewust spiegelen. Ik heb hierover met veel plezier regelmatig workshops aan leerkrachten gegeven. In januari 2018 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker afgerond. Dit diploma was ook het laatste duwtje wat ik nodig had om mijzelf zichtbaar te maken en te starten met Hoor je Hart. Inmiddels ben ik ook Trainer en leid ik mensen op tot Luisterkindwerker.

Liefde, Licht en Kracht.

Missie

Het is mijn missie om met name de kinderen van deze tijd een handje te helpen. Als ouders en leerkrachten, de gezamenlijke opvoeders, zich bewuster zijn van de energieën om ons heen, van hun eigen kracht en mogelijkheden, dan krijgen kinderen de ruimte om in hun kracht te kunnen staan, om hun mogelijkheden te ontplooien en te zijn wie ze zijn.

 

Ik help jou als ouder, leerkracht, kind, maar ook ieder ander, graag verder om dichter bij je eigen Kracht, je eigen Licht, je Zelf, je Zijn te komen en meer vanuit Liefde, vanuit Verbinding, vanuit je Hart te leven. 

H   rt groet, 

            Baukje

 

© 2020 Hoor je Hart | Baukje Postma

KvK: 71368310

Contact

 

hoorjehart@gmail.com​

Blijf verbonden

           

hoorjehart

hoorjehart

  • Grijs Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon