top of page

Over mij   

Ik wil graag dat kinderen gelukkig, krachtig en vooral zichzelf kunnen zijn. Ik ben van mening dat dit begint bij de opvoeders en begeleiders. Bewust zijn van behoeftes en begrip voor elkaar zijn daarvoor van groot belang. 

Ik vind het geweldig om anderen verder te helpen groeien in eigen mogelijkheden, kracht en wijsheid. Met veel liefde en passie geef ik de Opleiding tot Luisterkindwerker en cursussen/workshops aan leerkrachten/begeleiders en ouders die hun (zelf)bewustzijn willen verruimen.

 

Daarnaast wordt ik zelf ook regelmatig geraakt door de Luisterkind-afstemmingen, door de wijsheid en puurheid van de ziel. Verrassende en unieke oplossingen en inzichten op alle gebieden en alle niveaus worden gehoord, gezien en opgeschreven en zorgen vaak voor directe verandering en de juiste afgestemde begeleiding. Ook voor het verkrijgen van mijn eigen inzichten zet ik regelmatig Luisterkind in.

 

Ik ben als vrijwillige begeleider werkzaam bij IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs 4-18 jr) De Goudsteen in Sondel. 

FRM-0228.JPG

Vraag je hart, hoor je hart, volg je hart.
Het hart is de brug naar je ziel.

Baukje%20Wyldemerk%202020-0288_edited.jp

Ik ben... 

Ruim 30 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider, coach en gedragsspecialist en heb daardoor veel met kinderen, hun ouders en leerkrachten gewerkt. Ik heb er veel geleerd, totdat ik steeds meer de behoefte kreeg om meer vanuit mijn hart te werken en minder vanuit de beperkende protocollen. 

Ik wil mij vrij en daadwerkelijk met het kind en de opvoeders verbinden en op een diepere laag luisteren naar wat er ècht nodig is. Minder vanuit het denken, meer vanuit weten, voelen en in afstemming.

Bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit heeft al lange tijd mijn interesse. Ik heb verschillende mooie opleidingen gevolgd zoals o.a. Energetisch Therapeut en de opleiding tot 

Luisterkindwerker waarbij het gaat om verbinding, van hart tot hart. Het is de Ziel die exact weet wat je nodig hebt voor het kantelen van problemen of het opruimen van blokkades.

De opleidingen hebben mij geholpen om te luisteren naar mijn hart, om nog meer te vertrouwen op mijn waarnemingen vanuit verbinding. Ik vind het geweldig om mensen verder te helpen met een Luisterkind-afstemming en om deze prachtige manier van hulpverlenen door te mogen geven, zodat nog meer kinderen en volwassenen op een liefdevolle en heldere manier aan vaak verrassende inzichten, handvatten en oplossingen komen.

H   rt groet, 

            Baukje

Je kunt anderen niets leren,
je kunt hen slechts helpen het in zichzelf te vinden.

- Galileo -

Mijn missie

Het is mijn missie om bewustzijn bij zowel kinderen, hun ouders, leerkrachten en begeleiders

te vergroten, zodat ze kunnen zijn wie ze zijn en vanuit hun hart,

in liefde en verbinding, hun volledige potentieel leven.

Of neem gerust contact op met mij.

missie
bottom of page