Over mij   

Waarom ik het geweldig vind om Luisterkindwerker te zijn?
De belangrijkste reden voor mij is dat het een hele liefdevolle, complete en holistische manier van hulpverlenen is, volledig afgestemd op de cliënt. Het brengt veel herkenning en draagt vaak verrassende en eenvoudige oplossingen aan. 
Ik vind het geweldig om anderen verder te helpen groeien in eigen mogelijkheden, kracht en wijsheid.
 
Ik leid jou graag op tot Luisterkindwerker, zodat ook jij vele kinderen en volwassenen op een liefdevolle manier kunt helpen aan inzichten en oplossingen voor een vrolijk en gelukkig leven! 
FRM-0228.JPG

Vraag je hart, hoor je hart, volg je hart.

Het hart is de brug naar je ziel.

Baukje%20Wyldemerk%202020-0288_edited.jp

Ik ben Baukje

Ruim 30 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider, coach en gedrags-specialist en heb daardoor veel met kinderen, hun ouders en leerkrachten gewerkt. Ik heb er veel geleerd, totdat ik steeds meer de behoefte kreeg om meer vanuit mijn hart te werken en minder vanuit protocollen.

Mij daadwerkelijk met het kind en de opvoeders verbinden en op een diepere laag luisteren naar wat er echt nodig is, dat is wat ik wil. De kaders en protocollen in het onderwijs belemmerden mij in wie ik ben en wat ik aan mogelijkheden zie.

Bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit heeft al lange tijd mijn interesse. Ik heb verschillende mooie opleidingen gevolgd zoals o.a. Energetisch Therapeut en Luisterkindwerker waarbij het gaat om verbinding, van hart tot hart. Het is de Ziel die exact weet wat je nodig hebt voor het kantelen van problemen of het opruimen van blokkades.

De opleiding heeft mij geholpen om te luisteren naar mijn hart, om nog meer te vertrouwen op mijn waarnemingen vanuit verbinding. Ik vind het geweldig om mensen verder te helpen met een Luisterkind-afstemming en om deze prachtige manier van hulpverlenen door te mogen geven, zodat nog meer kinderen en volwassenen op een liefdevolle en heldere manier aan vaak verrassende inzichten, handvatten en oplossingen komen.

H   rt groet, 

            Baukje

Mijn missie

Het is mijn missie om bij te dragen aan groei in bewustzijn bij ouders en opvoeders,

zodat er meer begrip en beter afgestemde begeleiding voor de kinderen van deze tijd is

 

Ik bied kinderen en hun opvoeders hulp om dichter bij hun eigen kracht en wijsheid te komen, zodat ze kunnen zijn wie ze zijn en meer vanuit hun hart, in verbinding en liefde hun potentieel gaan leven. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?