top of page

Ben jij 10 jaar of een beetje ouder?

Dan kun je hier lezen wat Luisterkind is, hoe het werkt en wat het misschien voor jou kan doen.

Ik ben een Luisterkindwerker en dat betekent dat ik jou kan helpen door op afstand naar je te luisteren. Je hoeft zelf helemaal niets te doen, zelfs niet naar me toe te komen. Hoe dat gaat? Lees maar verder, ik leg het je allemaal uit. Weet dat ik je graag help, want ook jij hebt het recht om helemaal gelukkig te zijn!

Overleg wel met je ouders. Zij kunnen voor jou een Luisterkind-afstemming aanvragen. Ben je nog geen 18 jaar, dan is het belangrijk dat je ouder(s) op de hoogte zijn dat je dit leest en dat je dit wilt.

Waarom?

Zit je niet lekker in je vel?

Ga je niet met plezier naar school?

Vind je school moeilijk?

Of word je misschien gepest?

Voel je je alleen?

Ben je bang in het donker?

Of staat het eten je tegen?

Kan je niet slapen?

Ben je altijd maar koud?

Voel je je zo moe?

Zie, hoor of ervaar jij andere energieën? 

Kan je niet tegen de ruzies?

Zijn er problemen in het gezin waar je last van hebt?

Heb je iets ergs of verdrietigs meegemaakt?

...of...?

Vrouw op Vensterbank
Wat doe jij?
Mobiele telefoon

Je denkt na over de vragen waar je graag antwoord op wilt.

Je vertelt je vader of moeder dat je mijn hulp wel wilt.

Samen kunnen jullie mij dan een mailtje sturen. Ik stuur je dan alle informatie die je nodig hebt. Verder hoef je alleen maar een foto en vragen te mailen. Je hoeft nergens naar toe om je verhaal te vertellen. Na betaling van 77,- ga ik op je afstemmen. Weet dat je niet alleen voor problemen staat, ik help je met liefde!

Wat doe ik?

Ik ga achter mijn computer zitten en ga in mijn gedachten een gesprekje met jou beginnen. Jij merkt hier verder waarschijnlijk niets van. 

Eigenlijk leg ik een 'lijntje' van mijn hart naar die van jou. Via dat (telefoon)lijntje kan ik waarnemen wat jij diep van binnen, onbewust, mij wil vertellen. Jouw ziel is heel wijs en weet precies wat goed voor jou is.

Ik schrijf dat allemaal op en via de mail komt dat bij jou en je ouders terug. Je kunt dan zelf lezen wat je kunt gaan doen, of wat je ouder(s) kunnen gaan doen zodat het beter gaat. Heel regelmatig gebeurt er meteen al iets waardoor het direct beter gaat.

Typing
Dat is alles!
Dus overleg eerst met je ouder(s) of opvoeder(s),
stuur me een mailtje en de rest volgt vanzelf.
bottom of page