FRM-0273.jpg

"De Luisterkind methode heeft mij geholpen naar mijn hart te luisteren, mijn hart te volgen en mijn waarnemingen en intuïtie te vertrouwen."

Bovenal is het schrijven van een Luisterkind-afstemming elke keer weer zo verrassend en geeft het me keer op keer veel voldoening.

  • communiceer je in de energie, van hart tot hart, van ziel tot ziel.
  • haal je antwoorden, inzichten en oplossingen uit het onderbewuste naar boven.
  • bied je op holistische wijze de hulpverlening van de toekomst vanuit je eigen werkplek.
  • werk je met kinderen en volwassenen van alle leeftijden.
  • kun je indien mogelijk direct blokkades oplossen en verbetering bewerkstelligen.

Wist je dat...

  • er verschillende thema's zijn waarvoor je de Luisterkind Methode kunt inzetten? Kinderwens, Geboorteverwerking, Geboortebegeleiding, Familieverbond en Levensbrug.

  • dat je ook leert hoe om te gaan met een vorig leven, auralifter of entiteit die zich aandient?

  • dat je ook huizen kunt reinigen met behulp van een Luisterkind-afstemming?

Logo-Luisterkind-werkers.png
Meer weten over de  Luisterkind Methode en de verschillende thema's?

Misschien is dit wel precies waar jij naar op zoek bent! Het beroep waarbij je op afstand vanuit je eigen werkplek werkt en mensen van alle leeftijden, all over the world, verder kunt helpen. 

De opleiding is geschikt voor iedereen die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken en deze methode zich eigen wil maken.

 

Heb je interesse in het werken en communiceren in de energie? Dan kan ook jij dit leren en zul je veel voor anderen kunnen gaan betekenen.

Ik leer het je met liefde!

Leer te werken met de Luisterkind Methode, een liefdevolle manier van hulpverlenen voor nu en in de toekomst. Het is een gecertificeerde beroepsopleiding, zowel op locatie als via e-learning te volgen. 

Kijk naar data voor e-learning en de opleiding op locatie

Trainer en coach

Jou opleiden tot Luisterkindwerker is mij op het lijf geschreven en doe ik met veel plezier. Ik ondersteun jou in je bewustzijnsontwikkeling en help je te vertrouwen op je eigen waarnemingen en mogelijkheden. Ook jij kunt je de Luisterkind Methode eigen maken en vele kinderen en volwassen op hun pad helpen.

Baukje Postma

Deelnemer

WhatsApp Image 2021-01-25 at 17.14.33.jp

Ik vind het zo bijzonder dat iedereen in principe kan leren om in de energie contact te maken met anderen. Al vanaf de eerste dag lukte het me gewoon om een kleine afstemming te schrijven. Het schrijven van een Luisterkind-afstemming geeft mij enorm veel voldoening. Ik heb er zin in om mijn eigen praktijk te gaan starten.

Baukje is duidelijk, kan goed uitleggen en weet van doorpakken. Ze geeft op een fijne manier feedback zodat je weet waar je aan toe bent. Ze is behoorlijk spiritueel ontwikkeld en dat sprak mij ook bijzonder aan.

Pia Kremer-Kuiper

De ontwikkeling van het hart

is de sleutel tot het oplossen van alle problemen.

- Confucius -