top of page

Liefde overwint

Bijgewerkt op: 5 mei 2021

Hoor mijn hart

Soms huilt mijn hart Verdriet, ongelukkig, machteloos, onrecht, onzeker. Dan weet en voel ik dat er zoveel meer gaande is op deze aarde Dan weet en voel ik dat er zoveel on-licht is Verdriet, machteloosheid en boosheid overheersen.


Soms straalt mijn hart Blijdschap, geluk, dankbaarheid, liefde, vertrouwen. Dan weet en voel ik dat er zoveel meer gaande is op de aarde. Dan weet en voel ik dat er zoveel licht is Dankbaarheid, geluk en vertrouwen overheersen.


Soms huilt mijn hart Gaan en staan in vrijheid wordt ons afgenomen De monden worden ons gesnoerd Leefregels opgelegd Angst aangepraat


Soms straalt mijn hart Vrij bewegen in de natuur Praten over dat waar het echt om gaat Transformatie in deze tijd Liefdevolle aanwezigheid


Van verdriet naar plezier Van on-licht naar licht Van onrust naar rust Van onvrede naar vrede Van leugens naar waarheid Van angst naar liefde Het is de liefde die overwint
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page